Financieel aantrekkelijker dan de traditionele rijwoning

Van Goeden Huizen is interessant voor gemeentes, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en beleggers. Onze geschakelde woningen zijn zowel bij aanvang als op de lange termijn financieel aantrekkelijker dan de traditionele rijwoning. Efficiënte bouw in de fabriek zorgt voor een lagere aanschafprijs dan bij traditionele bouw, terwijl duurzaam materiaal gebruik, moderne installaties en een goed energetisch systeem de woning ook op lange termijn financieel aantrekkelijker is dan traditionele bouw.

Hoogwaardige materialen en gemakkelijk te verplaatsen

Van Goeden Huizen voldoet aan het bouwbesluit en is daarmee geschikt voor permanente bouw. De woningen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en hebben zodoende een hoge waarde op lange termijn. Daarbij komt nog kijken dat de woning gemakkelijk te verplaatsen is. Permanente bouw met een optie tot verplaatsen dus!

Expertises van onze drie-eenheid

Ontmoet onze samenwerking, de kracht van onze koppeling

Bedaux-de-Brouwer
Bedaux de Brouwer Architecten

Architectuur

Bedaux de Brouwer Architecten is een architectenbureau met een hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking. Het zwaartepunt van onze werkzaamheden ligt bij stedenbouwkundige plannen en woningbouw. Wij ontwerpen samen met opdrachtgevers aan aantrekkelijke omgevingen die men langdurig koestert.

Lees meer
Van-Gisbergen
Van Gisbergen Bouw en Ontwikkeling

Ontwikkeling

Van Gisbergen Bouw en Ontwikkeling is sterk in projectontwikkeling en woningbouw. Met een bouwvolume van 200 – 250 woningen per jaar bouwen we kwalitatief hoogwaardige koop- en huurwoningen. En dat doen we niet alleen, ontwikkelen doe je samen. Dat is ons motto.

Lees meer
Frank-van-Roij
Frank van Roij Timmerfabriek

Bouw

Frank van Roij Timmerfabriek is een moderne KOMO-gecertificeerde timmerfabriek, die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt. In de fabriek worden geprefabriceerde woningen gemaakt, met als groot voordeel dat de productie en assemblage onder ideale omstandigheden plaatsvinden. Door steeds slimmere productiemethoden tillen wij de traditionele technieken via industrieel proces naar een hoger level.

Lees meer