Types

Van Goeden Huizen bouwt verschillende type woningen. Afhankelijk van hoe de geprefabriceerde elementen worden geschakeld, ontstaat er een huis voor een specifieke doelgroep. De slimme indeling van de plattegrond gaat uit van ruimte op plekken waar de bewoner veel verblijft, terwijl ondersteunende ruimtes geminimaliseerd zijn. Efficiënt gebruik van de ruimte dus!

Architectuur

Van Goeden Huizen maakt verschillende soorten gevelafwerkingen mogelijk. Zo kunnen wij in overleg met de opdrachtgever, aansluitend bij de omgeving, een ontwerp maken dat past op de plek. Onderstaande gevelbekleding is een voorbeeld van de materialen die toegepast kunnen worden, maar in overleg is nog veel meer mogelijk!

Stalen profielplaat

Stalen plankprofiel

Stalen kamprofiel

Cementgebonden plaatmateriaal

Houten Latten

Vuren hout

Cementgebonden plaatmateriaal

Bamboe latten

Steenstrips

Interieur

Van Goeden Huizen levert woningen die geheel afgewerkt worden opgeleverd. De woningen zijn voorzien van aangeklede natte cellen, een keuken en behangklare muren en is daarmee volledig instapklaar. In overleg met de opdrachtgever kan het sanitair en de keuken aangepast worden naar uw wens.

Keuken

Toilet

Badkamer

Detail

Van Goeden Huizen is ontworpen met oog voor detail. De gevelafwerking is afgestemd op de maat van de openingen, het entreemotief is zorgvuldig samengesteld en alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat is fijn thuiskomen!